Tasarımc-ı Admin
Mesaj Sayısı : 144 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/08/10 Yaş : 35 Lakap : H@y@L3TÜRK
| Konu: Badem’i de kendi gibi ünlü yaptı Salı Eyl. 28, 2010 9:54 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
‘Yahşi Cazibe’de sosyetik ‘Simge’yi oynayan Hande Katipoğlu, dizide kendi köpeği Badem’le birlikte rol alıyor. Katipoğlu, köpeğinin ismini, sosyetik sahibesine uysun diye dizi için ‘Paris’ yaptığını söylüyor.
Sabah’a konuşan Katipoğlu, “Karakter için çok çalıştım. Yönetmenimiz Bora Onur bunu çok iyi bilir. Kendisi de çok yardım etti bana bu konuda. Asla bu karakter sadece benim eserim diyemem, çünkü yazar ekibimiz benim karaktere kattığım şeyleri hemen fark edip üstüne güzel oyunlar kuruyor” dedi. | |
|
Pontus G. Moderatör
| Konu: Geri: Badem’i de kendi gibi ünlü yaptı Cuma Ekim 15, 2010 8:38 pm | |
| - Tasarımc-ı demiş ki:
- [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
‘Yahşi Cazibe’de sosyetik ‘Simge’yi oynayan Hande Katipoğlu, dizide kendi köpeği Badem’le birlikte rol alıyor. Katipoğlu, köpeğinin ismini, sosyetik sahibesine uysun diye dizi için ‘Paris’ yaptığını söylüyor.
Sabah’a konuşan Katipoğlu, “Karakter için çok çalıştım. Yönetmenimiz Bora Onur bunu çok iyi bilir. Kendisi de çok yardım etti bana bu konuda. Asla bu karakter sadece benim eserim diyemem, çünkü yazar ekibimiz benim karaktere kattığım şeyleri hemen fark edip üstüne güzel oyunlar kuruyor” dedi. Tabi Yapar her sahnesinde köpek var | |
|
SimgeCazibe
| Konu: Geri: Badem’i de kendi gibi ünlü yaptı Salı Ocak 25, 2011 8:13 pm | |
| evet ünlü etti ama çok tatlı | |
|