Peker Açıkalın, Yahşi Cazibe dizisinde canlandıracağı karakterin unutulmazlar arasına katılacağını söyledi.
‘Avrupa Yakası’ndaki ‘Gaffur’ tiplemesiyle fenomen haline gelen Peker Açıkalın, yeni dizisi ‘Yahşi Cazibe’deki Komiser Peker Pekmez karakterinin de unutulmazlar arasında yer alacağını söyledi
Oyuncu Peker Açıkalın, 2.5 yıl aradan sonra yeniden ekranlara döndü. atv’de bugün yayınlanmaya başlayacak ‘Yahşi Cazibe’ dizisinde, Yabancılar Şubesi’nde görevli Komiser Peker Pekmez’i canlandıran usta oyuncu; “Kendimi özletmeyi seviyorum. ‘Çiçek Taksi’yle, ‘Ekmek Teknesi’ arasında 3.5 yıl ara verdim. ‘Ekmek Teknesi’yle ‘Avrupa Yakası’ arasında 2.5 yıl ara var. ‘Avrupa Yakası’ndan bu diziye kadar da 2.5 yıl geçti. Bu benim bilinçli olarak yaptığım bir şey. Seyirciyle aramızdaki o özel ilişkinin rencide olmaması açısından bu araları koydum” dedi.
Sabah’a konuşan Açıkalın, yeni karakterinin de Gaffur gibi unutulmazlar arasına katılacağını düşünüyor:
Peker Pekmez nasıl birisi:
“Adı gibi Peker, soyadı gibi Pekmez gibi bir adam. Yabancılar Şubesi’nde görevli bir komiseri canlandırıyorum. Karısı ve kızıyla birlikte normal şartlarda yaşayan bir vatandaş. Kendisini insanlara hizmete adamış, iyi niyetli, gel-gitleri olan, kendini doğuştan yetenekli bir tiyatro oyuncusu gibi gören, sürekli kılıktan kılığa giren bir adam.”