Tasarımc-ı Admin
Mesaj Sayısı : 144 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/08/10 Yaş : 35 Lakap : H@y@L3TÜRK
| Konu: Trafik Kazasından Sonra Hayatı Değişti Paz Eyl. 26, 2010 10:42 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tv’nin sevilen dizisi Yahşi Cazibe’nin Azeri kızı Cazibe olarak kendini daha büyük bir izleyici kitlesine sevdiren Aslıhan Gürbüz, geçirdiği bir trafik kazasından sonra televizyon oyunculuğuna başlamış.
Çocukluğundan beri oyuncu olmak isteyen ama uzun süre buna cesaret edemeyen Aslıhan Gürbüz, sonunda konservatuvarda okumuş ama geçirdiği kaza yüzünden hiç tiyatro yapamamış.
Gürbüz, “Dizilerde rol almak benim de aklımda yoktu. Son sınıfta bir trafik kazası geçirdim. Hem hayata bakış açım değişti hem de o dönemde tiyatro için mevcut olması gereken hareket imkânım kısıtlandığı için televizyonu değerlendirdim. Ve bu oyunculuk tarzını da çok sevdim” dedi.
Sabah’a konuşan başarılı oyuncu, yaşadığı kazayı şöyle anlattı:
“Son sınıfta okurken bir trafik kazası geçirdim. Arabanın içindeyken, arka koltuktan öne savruldum. Bir minibüs yandan girdi arabaya. Beş ay yatalak yaşadım. Sakatlık döneminde insanın hayata bakış açısı da değişiyor. Tiyatro için gerekli olan gücü, devinimi bulamadım. Vücut çünkü eskisi kadar rahat olamıyor. Esneklik sağlanamıyor. Ben köprücük kemiğimi kırmıştım. Böyle bir dönemde dizi fırsatı karşıma çıktı. O fırsatı değerlendirdim ve bir dizide oynadım. Sonra da sevdim.” | |
|
-aLi- Admin
Mesaj Sayısı : 93 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/08/10 Yaş : 36 Lakap : Deli Fırtına
| Konu: Geri: Trafik Kazasından Sonra Hayatı Değişti Ptsi Eyl. 27, 2010 9:25 pm | |
| Hayatın ne zaman ne getireceği belli olmuyor işte. | |
|
Tasarımc-ı Admin
Mesaj Sayısı : 144 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/08/10 Yaş : 35 Lakap : H@y@L3TÜRK
| |