Margarini ve z.yagini genis bir tencerede erittikten sonra sogani
ekleyip 5-6 dk kavurun ve ardindan havucu ekleyin. Kiyilmis sarmisagin
yarisini da ekleyip 5 dk daha kavurun. Ardindan brokoliyi ekleyin. Biraz
pistikten sonra ispanagi ve geri kalan sarmisagi ekleyin. Ispanak
suyunu saldiginda sutun 1/2 bardaklik kismini ekleyip sebzeler sutu
cekene kadar pisirin. Sut cekildikten sonra yarim bardak daha ekleyin ve
biraz kaynatin. Bu arada kup dogranmis patatesi ve beyaz biberi de
ekleyin. 5-6 dk kaynattiktan sonra sutun geri kalan kismini tavuk bulyon
ile ilave edip sebzeler iyice yumusayana kadar ara sira karistirarak
kaynatin. Daha sonra kaynar suyu, kiyilmis kereviz saplarini ve
zerdecali ekleyebilirsiniz. 5 dk daha bu sekilde kisik ateste
pisirdikten sonra corbaniz hazir. Afiyet olsun!